praktijkinfo

Het Shiatsu Centrum is gevestigd in HOF20,  aan het Begijnhof in het hartje Haarlem. Een behandeling is mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur en op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.  Klik  hier voor het maken van een afspraak.

Shiatsu wordt op, makkelijk zittende, kleding gegeven. Behandeling is zowel in een massagestoel/tafel als op de mat (futon) mogelijk.  De duur van een sessie is circa 60 minuten. De kosten bedragen € 70.  Shiatsu wordt  (deels) vergoed vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

Mijn naam is Jaap Storteboom.  Ik ben als shiatsutherapeut  opgeleid aan de  School voor Zen Shiatsu in Amsterdam.  Ik combineer shiatsu met het geven van mindfulnesstrainingen (via het Mindfulness Centrum Haarlem).  Shiatsu en mindfulness gaan beide over (weer) verbinding met je lichaam maken en leren luisteren naar dat wat goed voor je is.

De praktijk is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Van deze vereniging ben ik ook lid van het bestuur. Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ. Via de Shiatsu Vereniging ben ik aangesloten bij het GAT, deze fungeert als geschillencommissie in geval van klachten.

AGB code zorgverlener 90-046608
AGB Praktijkcode 90-55232
RBCZ licentienummer 509820R