praktijkinfo

De praktijk is gevestigd in HOF20, trainingscentrum aan het Begijnhof in het hartje Haarlem. Een behandeling is mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur en op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.  Klik  hier voor het maken van een afspraak .

Shiatsu wordt op, makkelijk zittende, kleding gegeven. Behandeling is zowel in een massagestoel/tafel als op de mat (futon) mogelijk.  De duur van een sessie is circa 60 minuten. De kosten bedragen € 70.  Shiatsu wordt  (deels) vergoed vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

 

Jaap Storteboom, 53 jaar,  echtgenoot, vader van twee kinderen en pianospeler in een bandje. Ik heb, na mijn studie bedrijfseconomie,  een vierjarige HBO opleiding tot shiatsutherapeut gevolgd aan de School voor Zen Shiatsu in Amsterdam. Shiatsu is voor mij een stille, aandachtige manier om mensen te begeleiden bij het vinden van hun ‘midden’: het zowel fysiek, emotioneel als spiritueel weer in balans komen.

 

De praktijk is aangesloten bij de Zhong, beroepsvereniging voor traditionele chinese geneeskunde en de Shiatsu Vereniging Nederland. Van deze vereniging ben ik ook lid van het bestuur. Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ. Via de Zhong ben ik aangesloten bij de Koepel Alternatieve Behandelingen, deze fungeert als geschillencommissie in geval van klachten.

AGB code zorgverlener 90-046608
AGB Praktijkcode 90-55232
RBCZ licentienummer 509820R