Training Mindfulness voor Mannen

Eind 2019 geef ik een mindfulnesstraining alleen voor mannen. Deze 8 weekse training leert je op een nuchtere wijze technieken om beter om te gaan met stress.

Een training mindfulness biedt je:

  • inzicht in hoe bij jou stress ontstaat
  • sneller herkennen van je eigen stresssignalen
  • concrete handvatten om stress te verminderen
  • sneller kunnen ontspannen
  • beter omgaan met werkdruk en
  • meer balans tussen werk en prive.

Een mindfulnesstraining voor mannen is  niet heel anders dan mindfulness voor vrouwen. Wel is het zo dat mannen vaak op andere wijze naar stress kijken en daar ook anders mee hebben leren omgaan.  Mannen zien stress, vaak als ‘iets wat er nu eenmaal bijhoort ‘. Voor een deel is dat zo, stress heeft ook een nuttige functie; alleen is het negeren van de signalen die duiden op chronische stress een valkuil die veel mannen gemeenschappelijk hebben.  Dit voortdurende negeren van de negatieve effecten van langdurige stress kan op termijn leiden tot gezondheidsklachten, vastlopen in het werk of uiteindelijk een burnout. Hierover onderling uitwisselen vergroot de herkenbaarheid en ondersteunt je leerproces.

De mindfulnesstraining voor mannen start op woensdag  30 oktober en is van 19.30 tot 22.00 uur in HOF20 aan het Begijnhof (nr 20., naast de Toneelschuur). Inloop vanaf 19.15 uur.  De andere data zijn op  6, 13, 20 en 27 november en 4, 11  en 18 december. Daarnaast plannen we in onderling overleg een stiltebijeenkomst.

De kosten van de training voor particulieren bedragen € 345. Als trainer ben ik aangesloten bij het Mindfulnesscentrum Haarlem. Hier kan je ook meer achtergrondinformatie over mindfulness vinden.

Meteen aanmelden of vragen om meer informatie

Door middel van het onderstaande formulier kan je je direct aanmelden voor de training Mindfulness voor Mannen of vragen om meer informatie. Onderdeel van de aanmelding is een intakegesprek. Op basis daarvan kan je bepalen of de training daadwerkelijk iets voor je is. Je aanmelding is definitief wanneer je het cursusgeld ter hoogte van € 345,- hebt overgemaakt. Betaalgegevens ontvang je na aanmelding via de mail. Na betaling kan je zonder kosten annuleren tot 2 weken voor aanvang van de cursus, je krijgt dan het cursusgeld teruggestort.

ik meld me aan voor de mindfulnesstraining die start op 30 oktober 2019ik wil graag eerst meer informatie ontvangen"

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Na ontvangst van je bericht nemen we telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek om of om je meer informatie te geven.