organisatie- & familieopstellingen op 20 mei 2015

Woensdag 20 mei 2015  organiseren we weer een organisatie- en familieopstellingenavond. In deze sessies kunnen deelnemers een vraag inbrengen die vervolgens op systemische wijze wordt benaderd. Dit wil zeggen dat de vraagsteller zijn of haar vraag en de bijbehorende aspecten / personen letterlijk opstelt in de ruimte. Op deze wijze ontstaat een, vaak vernieuwend, beeld van de situatie. Ook wordt de dynamiek, zowel positief als negatief, die rond de vraag speelt zichtbaar. Door deze andere manier van kijken ontstaat er zicht op (verrassende) oplossingsrichtingen

Wil je deze avond meemaken als representant of als vraaginbrenger, dan kan je dat hieronder aangeven. Ook als je 20 mei niet kan, kan je dat aangeven – dan houden we je op de hoogte. Als je een vraag wilt inbrengen laat dan je telefoonnummer achter – dan nemen we contact met je op voor een (telefonische) intake. Per avond is er ruimte voor twee vraagstellers. De kosten voor het inbrengen van een vraag (inclusief het intakegesprek) bedragen € 95. Indien je aanvullende verzekerd bent bestaat de mogelijkheid dat je dit (deels) vergoed kan krijgen van je zorgverzekeraar.  Aan het deelnemen als representant zijn geen kosten verbonden. De avond begint om 7.30 uur en duurt ongeveer tot 10 uur. De locatie is ons nieuwe centrum aan het Begijnhof 20.  Haarlem.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Geef hieronder aan of je geinteresseerd bent in het bijwonen van deze of een andere opstellingenavond::

Als je een vraag wil inbrengen vul hieronder dan je telefoonnummer in zodat we contact met je kunnen opnemen voor een intake: