ervaringen

Hieronder kan je enige ervaringen lezen van mensen met mijn shiatsubehandeling. Je kan, als je dat wilt hier ook  je eigen ervaring kwijt met de behandeling.

9 antwoorden op “ervaringen”

  1. Een hectisch en “vol” leven. Prachtige uitdagingen maar soms was de innerlijke rust ver te zoeken. De verbinding tussen gevoel en ratio was uit balans en ik zocht naar nieuwe verbindingen. Tussen de online shiatsu organisaties, viel de site van Jaap onmiddelijk op. Een mooie combinatie tussen zakelijkheid en emotie dat goed werkt voor mij. In de praktijk wordt deze verwachting uitermate goed waargemaakt. Een mix tussen empathie in een theoretisch kader en uitstekende behandelingen. Ik heb ongelovelijk baat bij de behandelingen waarbij het het kantelpunt bij de derde behandeling lag. Een betere balans tussen ratio en gevoel, sterker zelfbewustzijn en meer “juiste” en gekanaliseerde energie. Ik ben Jaap zeer erkentelijk en uiteraard ook “mijzelf” omdat ik de juiste keuze heb gemaakt om “evenwichtig” te willen leven.

  2. Jaap heeft me geholpen om meer te ontspannen. Daarnaast zit ik door shiatsu lekkerder in m’n vel, en voel ik me veel rustiger! Ik kan iedereen aanraden om dit te gaan doen.

  3. Ben via een oproep met Jaap in contact gekomen. Al na de eerste paar behandelingen merkte ik een duidelijk verschil. Je zou kunnen zeggen dat mijn lichaam bij shiatsu wakker wordt en zich tegelijkertijd ontspant. Verder kreeg ik van Jaap ook nog goede tips mee, dus het is niet alleen de behandeling op dat moment, hij kijkt ook naar wat wellicht goed voor je is na de behandeling. Het gebeurde vaak dat ik 1 of twee keer per nacht wakker werd en dat is na de behandelingen van Jaap volkomen verdwenen. Ik slaap nu de hele nacht door! Jaap is een echte aanrader!!!

  4. Een respectvolle aanraking die ‘to the point’ is: Jaap weet precies waar hij de hand op moet leggen en geeft eenvoudige oefeningen en adviezen mee die makkelijk in te passen zijn in het dagelijks leven. Sinds ik maandelijks een behandeling onderga, ben ik fysiek minder stijf geworden en ervaar ik mentaal een beter balans tussen werk en vrije tijd. Kortom: soepel en flexibel in the body and the soul!

  5. Jaap is een meester in het activeren van de energiebanen. Hij reageert effectief op aangegeven aandachtspunten. Shiatsu is goed voor pijnbestrijding en algehele (energetisch) onderhoud. Het ondergaan is heel prettig en de eenvoudige oefeningen die ik meekrijg zijn thuis goed te doen en houden mij zowel soepel als gefocust.

  6. Sinds ik van Jaap shiatsu ontvang is mijn energie met sprongen vooruit gegaan. Na de behandeling voel ik me uitgelijnd, doorgestroomd en rechtgezet, en heerlijk ontspannen en gevitaliseerd. Jaaps neutrale en tegelijk liefdevol aandachtige benadering maakt dat ik me veilig en gezien weet. Zijn rake waarnemingen zijn soms confronterend en altijd verhelderend, ze sterken me met handvatten voor mijn dagelijks leven. Samen met de oefeningen die ik voor thuis meekrijg beschouw ik shiatsu als een noodzakelijk onderhoud voor mijn welzijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *